Меню

Legal & Cookies

Политика конфиденциальности

Ерменеджільдо Дзеня Груп усвідомлює, що персональні дані своїх клієнтів мають важливе значення і тому має намір інформувати і забезпечити їх якомога більшим контролем над тим, як їх особисті дані, зібрані на цьому сайті ("Веб-сайті") використовуються.

1) Інформаційний Контролер над зібраними та опрацьованими через Веб-сайт даними

Інформаційний Контролер над зібраними на Веб-сайті даними є

  • “Ерменеджільдо Дзеня ХОЛДІТАЛІЯ”, вул. Рома 99/100 13835 Тріверо (БІ), ІТАЛІЯ (далі "Дзеня").

Дзеня призначив деяких своїх співробітників відповідальними за опрацювання персональних даних, у тому числі Менеджера з Конфіденційності.

Щоб побачити повний список призначених обробників даних, будь ласка, натисніть тут[необхідно вставити посилання на сторінку, яка містить список усіх призначених зовнішніх відповідальних, які опрацьовуватимуть дані, що відносяться до сайту]. Для отримання додаткової інформації щодо Менеджера з Конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться із Дзеня за електронною адресою: privacy@zegna.com натиснувши тут.

2) Згода на опрацювання ваших персональних даних, які саме дані будуть збиратися за допомогою Веб-сайту, а також мета їх опрацювання

Дані, зібрані і опрацьовані через Веб-сайт Інформаційним Контролером є даними, що наведені нижче у пунктах (а) і (б). Такі дані опрацьовуватимуться задля цілей та різними способами, які описані нижче у пунктах (в) і (г). Зокрема:

(а) Для використання Веб-сайту – дані, які стосується вашого перегляду Веб-сайту, опрацьовуватимуться щоб переконатися, що Веб-сайт працює належним чином, а також у маркетингових цілях. Будь ласка, ознайомтеся в цьому відношенні з нашою спеціальною Політикою Кукі-файлів [посилання];

(б) Для надання допомоги та запитаної інформації та послуг – позначивши надпис згоди, ви надаєте Дзеня свою пряму згоду на опрацювання [повинна бути передбачена також згода на опрацювання даних у зв'язку із запитами для повторного контакту, інформації, і т.і.] будь-яких даних, які ви добровільно надали, а саме, адреси електронної пошти, особистих даних, паролю [вписати інші дані, якщо такі є, необхідний повний список запитаних даних] при заповненні реєстраційної форми вашого особового аккаунту Дзеня, або даних, які були законно придбані будь-яким іншим чином, опрацьовуватимуться для підтвердження отримання ваших запитів та надання послуг, забезпечуючи вас усією необхідною допомогою та інформацією щодо продукції та світу Дзеня, або даних, які ви надали нам безпосередньо для подання Дзеня вашого резюме;

(в) З метою маркетингу - позначивши спеціальний надпис згоди, представлений на Веб-сайті, ви надаєте Дзеня свою пряму згоду на обробку ваших даних з метою маркетингу, а саме, для відправки вам, за допомогою інформаційних бюлетенів, електронних листів, смс та ммс, інформації та повідомлень про продукцію, реалізацію, рекламні кампанії, заходи та інші ініціативи, що просуває Дзеня, у співпраці, також, із своїми діловими партнерами, та для проведення конкретних маркетингових досліджень. Надаючи вашу пряму згоду, ви дозволяєте опрацювання ваших персональних даних, у тому числі будь-які дії або послідовність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, оновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення своїх персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

(г) Для вивчення ваших уподобань і звичок - позначивши спеціальний надпис згоди, представлений на Веб-сайті, ви надаєте Дзеня свою пряму згоду на опрацювання ваших даних для аналізу ваших витратних звичок та уподобань, а також дозволяєте адаптувати свою продукцію та ініціативи до вашого смаку і краще задовольнити ваші вимоги. Надаючи вашу пряму згоду, ви дозволяєте опрацювання ваших персональних даних, у тому числі будь-які дії або послідовність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, оновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення , знищення ваших персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

3) Як будуть оброблені ваші особисті дані

Інформація, зібрана через Веб-сайт, буде опрацьовуватися переважно за допомогою електронних засобів, прийнявши усі необхідні заходи безпеки, щоб звести до мінімуму будь-який ризик руйнування або втрати даних, у тому числі випадкової втрати, несанкціонованого доступу, незаконного опрацювання або обробки, яка не є сумісною із метою збору даних, що зазначена у цій Політиці з Конфіденційності.

Однак, оскільки дані передаватимуться по електронних мережах, вищевказані заходи не можуть обмежити або повністю виключити ризик несанкціонованого доступу або поширення даних. З цією метою, ми радимо вам регулярно перевіряти, що ваш комп'ютер наділений програмним забезпеченням, здатним забезпечити адекватний захист (як, наприклад, оновлені антивірусні системи) для вхідної і вихідної інтернет-передачі даних і що ваш інтернет-провайдер вжив адекватних заходів безпеки щодо безпечної онлайн-передачі даних (як, наприклад, мереживний екран та анти-спам).

4) Обов'язковий або добровільний характер надання запитаної інформації

За винятком даних, що відносяться до вашої серфінгової діяльності - надання та збір яких регулюються нашою Політикою Кукі-файлів - надання будь-яких інших даних, зібраних за допомогою Веб-сайту для відповіді на ваші запити, надання інформації, а також в маркетингових цілях і для аналізу ваших витратних звичок та уподобань є безкоштовним, на добровільній основі та за бажанням. Будь-яка ваша відмова надати дані не повинна обмежувати використання вами Веб-сайту, проте, така відмова може зробити неможливим для Дзеня відповідати на ваші запитання та інформаційні запити, або відправляти матеріали, оновлення, інформаційні бюлетені, запрошення на заходи, що організовує Дзеня Груп і/або її бізнес-партнери.

5) Сфера поширення даних

Дзеня передає ваші дані тільки у межах, що допускаються Українським Законодавстом і як зазначено нижче.

Крім співробітників і консультантів Дзеня та інших компаній Дзеня Груп [вписати посилання на сторінку, яка містить список компаній Групи та адресу], ваші дані будуть опрацьовуватися і передаватися компаніям, які, діючи в якості обробників даних або осіб відповідальних за опрацювання, забезпечують Дзеня конкретними технічними та організаційними послугами по відношенню до Веб-сайту та до управління маркетинговою та комунікаційною діяльностю [необхідно вставити посилання на сторінку, яка містить список усіх призначених зовнішніх відповідальних, які опрацьовуватимуть дані, що відносяться до сайту].

Ваші дані також можуть бути розкриті співробітникам поліції і судових органів, відповідно до закону та на їхній запит, або у разі, якщо є вагомі підстави вважати, що таке розкриття необхідно щоб (1) розслідувати, запобігти або вжити ініціативи щодо підозрюваної незаконної діяльності, або надання допомоги національним органам нагляду; (2) підготувати захист проти позовів або звинувачень з боку третіх сторін, захищати безпеку свого власного веб-сайту та компанії; (3) здійснювати або захищати права власності або безпеки Дзеня, компаній Дзеня Груп, її дочірніх компаній, клієнтів, співробітників та третіх осіб.

Ваші дані не будуть поширюватися, і будуть переведені за кордон тільки і якщо будуть гарантовані адекватні рівні захисту і достатньої безпеки, як передбачено законами України. Надаючи вашу згоду, ви погоджуєтеся на транскордонну передачу ваших персональних даних Дзеня Груп, [вписати посилання на сторінку, яка містить список компаній Групи та адресу], розташованої за межами України, зокрема, але не обмежуючись, у наступні країни: Італію і Швейцарію. Транскордонна передача персональних даних здійснюється з метою, що зазначена вище у пунктах 2 (б) і 2 (в).

Застереження

Надавши свою згоду, ви повідомлені щодо Інформаційного Контролера ваших персональних даних (як визначено вище в пункті 1), обсягу зібраних персональних даних (як визначено в пунктах 2 (а) і 2 (б), мети опрацювання ваших особистих даних (як це визначено в пунктах 2 (в) і 2 (г) та про ваші права, як це призначено Законом України «Про захист персональних даних», зокрема:

бути поінформованим щодо джерел збору, розташування своїх персональних даних, мети опрацювання даних, адреси власника або обробника персональних даних або отримувати зазначену інформацію через своїх представників;

отримувати інформацію щодо умов надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, до яких свої персональні дані передаються;

отримувати доступ до своїх персональних даних;

отримати протягом 30 календарних днів з дня одержання свого запиту відповідь, яка повідомить особу чи опрацьовуються його / її особисті дані та отримувати вміст таких персональних даних;

надати власнику персональних даних обгрунтований запит, щоб припинити опрацювання своїх персональних даних;

передбачити обгрунтований запит щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником та обробником персональних даних, якщо дані опрацьовуються незаконно чи неточно;

захищати свої персональні дані від несанкціонованого опрацювання та випадкової втрати, знищення або пошкодження у зв'язку із призначеною інкапсуляцією, ненадання чи несвоєчасного надання персональних даних, а також для захисту від надання недійсних або дискредитуючих відомостей про особу;

звертатися щодо порушень у процесі опрацювання даних до Омбудсмена або в суд;

вводити обмеження відносно прав на свое опрацювання персональних даних при наданні згоди;

використовувати засоби правового захисту у разі порушення прав персональних даних;

відкликати свою згоду на опрацювання персональних даних;

бути поінформованим щодо механізму автоматичного опрацювання персональних даних, а також бути захищеним від автоматизованого рішення, яке призведе до юридичних наслідків.

Вищевказані права можуть здійснюватися через направлення відповідного запиту до Дзеня натиснувши тут.